Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy mam ochotę upiec szarlotkę, wyciągam wcześniej przygotowane jabłka i szarlotkę mam w pół godziny:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 734
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 91
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 734
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 91
Składniki
Jabłka obrać ze skórki, pokroić , wrzucić do garnka i podlać niewielką ilością wody. Dusić na średnim ogniu co jakiś czas mieszając, aby się jabłka nie przypaliły.
Gdy jabłka będą miały postać musu dodać cynamon i cukier. Gotować ciągle mieszając do rozpuszczenia cukru.
Gorące przełożyć do słoika , odwrócić do góry dnem i pozostawić do ostygnięcia.