Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawałki drobiu nie tylko są smaczne z ziemniakami i surówką, ale i również z domowego, wypieku chlebem.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 199
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7988
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 199
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7988
Składniki
Z pieprzu, soli, pieprzu ziołowego, czosnku granulowanego,ziół prowansalskich sporządzamy mieszankę, którą dobrze nacieramy każdy kawałek kurczaka. Natarte kawałki z kurczaka w misce zakrywamy i wstawiamy do lodówki na 1-2 godziny.
Po tym czasie smażymy na gorącym oleju, każdy kawałek na rumiany kolor. Usmażone kawałki z kurczaka podajemy jako ciepłą przekąskę. Świetnie smakują ze świeżym, upieczonym, domowym chlebem. Smacznego!!!