Do góry

Przekąski Przepis na:

Smażone plastry szynki w pikantnych ziołach z cebulą.

Smażone plastry szynki w pikantnych ziołach z cebulą.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1007 Ocena: 9855

Dodano:

Odsłon: 1304

Usmażone na rumiano, plastry szynki z cebulą podane z chlebem.

Składniki

  • plastry szynki 2 szt.
  • pikantna przyprawa do mięsa
  • cebula 2 szt.
  • tłuszcz do smażenia
1-2 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Plastry szynki doprawiamy pikantną przyprawą do mięsa i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor.

  2. W między czasie kroimy obrane cebule w pół plastry. Dodajemy do smażących się plastrów szynki, smażymy pod przykryciem do miękkości mięsa. Usmażone plastry szynki z cebulą podajemy z pieczywem.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń