Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4821
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4821
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 948
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć i ugotować (około 10 minut). Wodę odlać, odparować np przez położenie suchej ściereczki pod przykrywkę. zostawić do przestygnięcia i pokroić w krążki.
Kiedy masło na patelni się roztopi położyć ziemniaki, w między czasie delikatnie je obracać. (ja je smażę około 12 minut)