Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Smażony ser pod gulaszem"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 903
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 208
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9318
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 903
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 208
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9318
Składniki
Mięso pokroić w kostkę, poprószyć solą, pieprzem i mąką, obsmażyć. Dołożyć pokrojoną w kostkę paprykę i połówki pieczarek. Krótko podsmażyć, dodać listki laurowe, ziarna pieprzu i ziela angielskiego. Wlać bulion oraz Śmietankę Polską Mlekovita. Doprawić solą i pieprzem. Dusić ok. 25 minut, zamieszać.
Ser pokroić w grubsze plastry. Jajko rozkłócić, wymieszać z pieprzem i natką. Ser obtaczać w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Serwować z przygotowanym gulaszem.
Czas przygotowania: około 45 minutŹródło: Życie na gorąco