Do góry

Przekąski Przepis na:

Śniadanie mistrzów

Przepis dnia 2010-01-20
Śniadanie mistrzów

Autor: szynszylka

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 1375

Dodano: 18.01.2010

Odsłon: 9089

Jak pyszne oscypki są każdy wie

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozgrzać patelnię teflonową i bez dodatku tłuszczu podgrzać oscypki z obu stron

  2. Podawać z żurawiną i pieczywem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

beaciorka 17 grudnia 2010 takie danie to typowa zagryska w Zakopcu ;) za takie przysmak to dałabym się wynieść na Giewont ;)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Bardolka 18 maja 2010 Podobnie można zrobić z camembertem - i też jest pyyyszne :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 20 stycznia 2010 Dzień rozpoczęty od takiego śniadania musi być udany :) Uwielbiam oscypki na ciepło, szkoda, że tak trudno dostać prawdziwe oscypki a nie podróbki...

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agulaa 20 stycznia 2010 pychotka:) a tak w ogóle, to śliczny talerzyk, uwielbiam kropki w każdej postaci i komplet śniadaniowy też mam kropkowany, pozdrawiam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

gvlba 20 stycznia 2010 Jak byłam w Karpaczu to takie jadłam tylko że z grilla.Coś wspanialego !

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń