Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa propozycja śniadania, można użyć chleba tostowego, ja używam zwykłego
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 35
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 443
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32617
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 107
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 35
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 108
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 443
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32617
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 107
Składniki
1. z chleba odkroić skórki, rozwałkować wałkiem do ciasta , 2. ser i wędlinę pokroić w kostkę, 3. rozwałkowanym chlebkiem wyłożyć formę do muffinek, tworząc jakby chlebowe miseczki, na spód wsypać ser i wędlinę, na wierzch wbić po 1 jajku, posypać solą i pieprzem, 4. wstawić do nagrzanego do 180 st piekarnika, piec ok 8-10 min, uważając żeby jako zbytnio się nie spiekło, smacznego