Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ośmio kanapkowy zestaw dla 2-3 osób na śniadanie lub kolację.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 52
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 52
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
Kromki chleba smarujemy masłem. Dwie kanapki robimy z plasterkami ugotowanych jajek i plasterków ogórka, kolejne dwie kanapki robimy z plasterków jajka i plasterków pomidora. Kolejne dwie kanapki robimy układając na kromkę chleba listek sałaty lodowej i plasterki wędzonego schabu, następne dwie kanapki robimy także z listkiem sałaty lodowej, plasterków wędzonego schabu i na wierzch kładziemy plasterki pomidora.
Każdy zestaw kanapek robimy po 2 szt. Zrobione kanapki podajemy na śniadanie lub kolację. Jest to zestaw na 3-4 osoby. Smacznego!!!