Do góry

Przekąski Przepis na:

Soczyste żeberka

Przepis dnia 2011-11-30
Soczyste żeberka

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 388

Dodano:

Odsłon: 47665

łatwe i szybkie do przyrządzenia, fajny smak

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Żeberka pokroić na kawałki z jedną kostką.

  2. Miód wymieszać z musztardą i posmarować żeberka. Odstawić na około pół godziny.

  3. Piec w rękawie do pieczenia w 200 stopniach około 30 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

gosiawkuchni 05 lutego 2012 ja zawsze piekę w rękawie i mięso się rumieni (może to zasługa miodu), ale dla pewności można na 10 minut przed końcem pieczenia rozciąć rękaw od góry :-)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

helen4 05 lutego 2012 mam pytanko- jak piecze się mięso w rękawie to ono się zrumieni czy tylko "udusi"?

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jola73 30 listopada 2011 akurat kupiłąm żeberka przepis spadł mi z "nieba"dziękuję:))

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń