Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Soczysty stek z pomidorami"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Mięso posmaruj olejem z każdej strony. Ułóż na nagrzanym ruszcie lub grillu, a następnie piecz 10-15 minut, od czasu do czasu przewracając.
Gdy będzie miękkie, posyp solą i pieprzem.
Pomidory przekrój na pół, razem z papryką umieść na aluminiowej tacce.
Posyp startym na wiórki masłem, solą, pieprzem, posiekaną natką pietruszki i tartą bułką. Ułóż na ruszcie i piecz 5 minut. Podawaj do steków. Mięso możesz również polać sosem sojowym.
Czas: 30 min. 1 porcja = 350 kcal.Źródło: Kurier TV