Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sok jabłkowo-marchwiowy po 4. miesiącu"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 105
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 105
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Marchewkę i jabłko dokładnie wyszoruj pod bieżącą wodą, obierz, a następnie ponownie opłucz.
Za pomocą sokowirówki wyciśnij z obranych produktów sok. Jeśli nie masz takiego urządzenia, zetrzyj warzywo i owoc na tarce o drobnych oczkach, a następnie odciśnij sok przez gazę lub bardzo gęste sitko.
Do świeżo wyciśniętego soku dla dziecka możesz dodać odrobinę, np. 20 ml niegazowanej wody mineralnej dla niemowląt.Źródło: Mam dziecko