Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Genialny dodatek do gorącej czekolady i popcornu
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 108
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 108
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Składniki
W rondlu o grubym dnie mieszamy cukier z wodą i podgrzewamy. Nie mieszamy aż do momentu, gdy mikstura zacznie brązowieć.
Dodajemy masło, które mocno spieni całość.
Gdy już się rozpuści powoli dodajemy śmietankę ostro mieszając. Na koniec dodajemy szczyptę soli przepuszczoną przez młynek i viola!