Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajnie orzeźwiający :) smak każdy może sobie dostosować wg siebie :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Dżem i sok miksować aż do uzyskania piany. Przelać do płaskiego naczynia, przykryć i wstawić do zamrażarki. W czasie zamrażania kilkakrotnie zamieszać. Przed podaniem sorbet przełożyć na 10-15 minut do lodówki żeby trochę zmiękł. Smacznego