Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie sprawdzi się do wędlin, kiełbasy, czy nawet znajdzie się miejsce obok sałatki czy faszerowanego jajka. Jest fajnym rozwiązaniem dla tych, którzy lubią ostre dodatki, ale sam chrzan jest dla nich (tak samo jak dla mnie) za ostrym rozwiązaniem.
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 78
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 641
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 78
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 641
Składniki
Jajka obieramy, kroimy na pół i wyjmujemy żółtka do osobnej miski, zaś białka kroimy jak najdrobniej (można zmiksować jak ktoś chce całkowitą papkę).
Żółtka rozgniatamy widelcem, aby nie było grudek, dodajemy jogurt/śmietanę i mieszamy dokładnie. Dodajemy do białek.
Na koniec dodajemy chrzan, sól, pieprz i mieszamy wszystko dokładnie.