Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszelakie sosy bardzo lubimy. Muszą mieć, wg naszego upodobania, zbalansowany smak. Jak to polskie porzekadło brzmi: Co za dużo, to nie zdrowo.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Składniki
Czosnek obieramy, przepuszczamy przez praskę. Dodajemy do śmietany i majonezu. Wsypujemy przyprawy. Dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.