Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos doskonale nadaje się do wszelkich mięc smarzonych lub z grila
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 95
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1468
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 95
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1468
Składniki
Ogórki świeże i kiszone zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, NIE OBIERAĆ Z ŁUPINKI! odcisnąć powstały sok, ząbki czosnku również zetrzeć i wszystkie składniki połączyć z majonezem, dokładnie wymieszać. Można doprawić do smaku solą i pieprzem.