Do góry

Dodatki Przepis na:

sos koperkowy Atta

sos koperkowy Atta

Autor: Attaga08

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 7

Dodano: 31.07.2011

Odsłon: 1658

Pyszny sosik troszkę przeze Mnie zmodyfikowany

Składniki

  • masło, 1/4 kostki
  • Mąka pszenna, 2 1/2 łyżki
  • bulion (kostka rosołowa), 2 szklanki
  • świeży koperek, ilość wg uznania
  • Śmietana 30%
  • ziarenka smaku, szczypta
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. W rondelku rozpuścić masło z mąką do tego wlać bulion i mieszając zagotować.Po zagotowaniu,dodać posiekany koperek,zagotować , po wyłączeniu dodać śmietany. SMACZNEGO:)

  2. W rondelku rozpuścić masło z mąką do tego wlać bulion i mieszając zagotować.Po zagotowaniu,dodać posiekany koperek,zagotować , po wyłączeniu dodać śmietany. SMACZNEGO:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń