Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
podnosi walory smakowe serwowany do rożnych rodzai mies:)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3314
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3314
Składniki
Cebule kroimy w krążki.Szklimy na rozgrzanym tłuszczu,dodajemy pokrojone w plastry ogórki.Chwile dusimy wsypujemy make zasmażamy na jasny kolor .Mieszając wlewamy bulion.gotujemy 5min
Cebule kroimy w krążki.Szklimy na rozgrzanym tłuszczu,dodajemy pokrojone w plastry ogórki.Chwile dusimy wsypujemy make zasmażamy na jasny kolor .Mieszając wlewamy bulion.gotujemy 5min