Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny sos, nadający się na elegancki obiad lub kolację
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 303
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Orzechy zmiel. Połowę śmietanki ubij na sztywno, ubijając dokładaj po żółtku.
Wino zagotuj z orzechami oraz nieubitą śmietanką. Następnie wymiesza z masą śmietankowo-żółtkową. Podgrzej nie zagotowując.
Dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową.