Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos paprykowo- pieczarkowy

Sos paprykowo- pieczarkowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 2249 Ocena: 13766

Dodano:

Odsłon: 1028

Smaczny i aromatyczny sosik do drugich dań.

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. WYKONANIE:
    Paprykę, cebulę i pieczarki oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Następnie dodać odrobinę wody i dusić na wolnym ogniu ok. 25 minut (często mieszając). Pod koniec dodać śmietanę połączoną z mąką, posiekaną natką pietruszki oraz z przyprawami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń