Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty sosik dla miłośników pieczarek. Dla mnie sosik najlepszy jest z chlebem podany na kolację, ale możemy go również wykorzystać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 54
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 600
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 54
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 600
Składniki
Pieczarki płuczemy, kroimy w plastry i smażymy na oliwie do momentu odparowania wody.
Do podsmażonych pieczarek dodajemy poszatkowane cebulki razem ze szczypiorem.
Lekko podsmażamy, a następnie dodajemy śmietanę.
Całą potrawę doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego !!!