Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos tatarski

Sos tatarski

Autor:

Przepisów i artykułów: 37 Ocena: 374

Dodano:

Odsłon: 1696

Sos tatarski doskonale smakuje z jajkami, z pieczonym mięsem na zimno i wędlin.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jaja gotujemy na twardo , obieramy i drobno siekamy. Przełożyć do miseczki. Ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy grzybki i szczypiorek. Przekładamy do jajek.

  2. Chrzan lub odrobinę musztardy mieszamy z pozostałymi składnikami i z majonezem. Doprawiamy do smaku cukrem pudrem, pieprzem i solą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

njosnavelin 11 marca 2010 Na smakerze są już przepisy na sos tatarski.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń