Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym sosie mieszają się dwa smaki: ostry i łagodny, kremowy. Pierwszy to zasługa pieprzu marynowanego, drugi został stworzony przez połączenie sera pleśniowego i śmietanki.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 8
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 24
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23282
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 423
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 247
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 8
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 24
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23282
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 423
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 247
Składniki
Cebulę pokroić na ósemki, podpiec na suchej patelni, tak aby nabrała ciemnych barw (taka podpalana cebulka). W rondelku podgrzać śmietankę, pieprz marynowany i ser pleśniowy, pokrojony na kawałki. Gdy ser się rozpuści i sos będzie miał jednolitą konsystencję, dodać podpalaną cebulę. Wszystko razem zagotować. Sos idealnie pasuje do duszonej polędwiczki wieprzowej. Smacznego :)