Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie , malokaloryczne, i zdrowe :))
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 802
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 802
Składniki
czosnek obrac i poszatkowac na bardzo malutkie kawaleczki (nie zgniatac, dlatego bo szatkowany dodaje wiecej smaku) wrzucic do miseczki czy salaterki
dodac caly jogurt naturalny albo dwa zalezy ile kto lubi i jak sos ma byc ostry
do sosu jogurtu i czosnku dodac szczypte piepszu czarnego mielonego
szczypte vegety
lyzke musztardy
i dobrze wymieszac odstawic do lodowki na godzine lub dwie i dopiero podawac (wtedy sie przegryzie)
oczywiscie skladnikow mozna dodac mniej lub wiecej wczesniej prosze probowac- co kto lubi :))