Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 167
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 408
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 446
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 167
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 408
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 446
Składniki
Boczek, cebule i pieczarki podsmażyć wrzucić do głębszego garnka, wcisnąć czosnek, zalać zorobionym sosem carbonare (woda+ten proszek z torebki-pisze wszystko na opakowaniu), wszystko razem gotować (pięknie pachnie) aż zgęstnieje, wyłożyć na tależ ugotowany ''al dente'' makaron zalać całością i posypać startym serem!