Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam to danie smakoszom ciekawych smakow i amatorom krewetek .Jest Latwe w przygotowaniu i zajmuje naprawde nie wiele czasu.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 56
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 56
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Składniki
makaron ugotowac aldente.Na roztopione maslo wsypac krewetki .podsmazyc ok 1 min,dodac czosnek wycisniety,smazyc ok 2 min,dodac smietane i dusic na malym ogniu ok 3-4 mindodac koperek ,sol i pieprz do smaku .Gotowe!! sos mozna lekko zagescic zoltym serem lub topionym kremowym.Pychota !!