Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja propozycja znanego włoskiego dania. Nie mam w nim zbyt wiele mięsa, za to jest dużo warzyw. A smak? Proszę spróbować!
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 149
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13100
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 71
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 149
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13100
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 71
Składniki
Mięso zmielić. Do rondla wlać olej rzepakowy. Podsmażyć mięso. Dodać umyte i pokrojone warzywa. Dolać wody. Dodać przyprawy i koncentrat pomidorowy. Dusić i od czasu do czasu mieszać. Po 30 minutach sos powinien być gotowy.
Ugotować makaron al dente. Przełożyć do sosu i wymieszać. Po nałożeniu na talerze posypać parmezanem.