Przekąski Przepis na:
Spaghetti na maśle z pieczarkami, pomidorami i papryką
Przepis dnia 2008-10-15

Składniki
- makaron spaghetti
- pieczarki, 100 g
- sól i pieprz
- pomidorki koktailowe, 10
- masło, 50 dag
- czosnek, 3 ząbki
- żółta papryka, 1
- Natka pietruszki
- parmezan
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Ugotować makaron w osolonej wodzie, odcedzić. Rozgrzać masło na patelni, dodać posiekany czosnek i zarumienić. Do tego dodać pokrojone pieczarki, szczyptę soli i pieprzu, i pokrojoną paprykę. Smażyć kilka minut. Dodać pokrojone pomidorki koktajlowe i posiekaną pietruszkę. Polać spaghetti i posypać parmezanem.
Komentarze do przepisu (2)

lucysia 15 października 2008Zgłoś do usunięcia
szybko, latwo i przyjemnie!!!pychosza!!!!5 Kto głosował? | Odpowiedz

lucysia 15 października 2008Zgłoś do usunięcia
Szybko, łatwo i przyjemnie, pychoszka!!!!5 Kto głosował? | Odpowiedz