Do góry

Dania główne Przepis na:

Spaghetti po meksykańsku

Spaghetti po meksykańsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 4279

Dodano:

Odsłon: 10735

spaghetti o ostrzejszym smaku

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule pokroić w kostkę lekko podsmażyć na oleju ,dodać mięso.przeciśniety przez praskę czosnek i smażyc kilka minut cały czas mieszając,następnie dodać pokrojone pomidory,fasolkę razem z zalewą i przyprawy całość chwilkę pogotować.Makaron ugotować i polać gotowym sosem .Życze smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

grin-porsze 11 kwietnia 2012 polecam - robię bardzo często - i jest zjadliwe przez moje dzieci a to cud:) - dodaje tak jak gemka jeszcze puszkę kukurydzy- dużo, syte, pyszne

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madziak 29 września 2010 Bardzo ciekawy pomysł na urozmaicenie zwykłego sosu , do ulubionych :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

gemka 01 czerwca 2010 robie podobne tylko dodaje jeszcze kukurydze ale z czy bez i tak jest super;)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

stefcia87 26 kwietnia 2010 Uwielbiam mniam mniam:) Pieknie tez wygląda:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 18 kwietnia 2010 Połączenie dań z dwóch krańców świata :) fajne :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń