Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po tym jak znalazłem ten przepis w jednej z gazet (Kuchnia) ,postanowiłem szybko je zrobić,ze względu na moje ukochane szparagi ,zamiłowanie do makaronu i oczywiście ulubionego anchois.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 100
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 146
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 277
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 100
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 146
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 277
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Składniki
Szparagi smażymy przez 10 min na rozgrzanej oliwie (2-3 łyżki),solimy i oprószamy pieprzem. Następnie studzimy ,kroimy na kawałki i miksujemy razem z pozostałą oliwą ,natką ,posiekanym czosnkiem ,sokiem i skórką z cytryny ,anchois ,parmezanem ,solą i pieprzem. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu ,osączamy go ,na dnie zostawiamy 100 ml wody ,mieszamy makaron z Pesto. Przed podaniem skrapiamy oliwą i posypujemy startym parmezanem.