Do góry

Przekąski Przepis na:

spaghetti z pieczarkami i boczkiem

spaghetti z pieczarkami i boczkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 7400

Dodano:

Odsłon: 9142

pysznie i szybko :)))

Składniki

  • 1/2 paczki spaghetti
  • 30 dkg chudego boczku
  • 30 dkg pieczarek
  • 1 serek topiony
  • śmietana w woreczku
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makaron ugotowac al dente w osolonej wodzie.

  2. Boczek pokroic i smażyc na patelni, dodac przekrojone na cwiartki pieczarki i razem dusic następnie dodac serek topiony i śmietanę doprawic do smaku. Do gotowego sosu włożyc odcedzony makaron razem wymieszac i gotowe. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anetas197601 22 stycznia 2013 jeden serek 100 g :)) u mnie złoty ementaker albo czosnkowy :))

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Anna1988 22 stycznia 2013 1 serek topiony, tzn 1 trojkacik czy jedno opakowanie? :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

anetas197601 15 stycznia 2013 u mnie w sklepie kupuję śmietanę 30% w woreczku :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

rosse 15 stycznia 2013 Wygląda smakowicie z chęcią zrobię na obiad:)jeszcze pytanko odnośnie tej śmietany z woreczka,co to jest za wynalazek;)?oczywiście pięć gwiazdek:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń