Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia wegetariańska
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34567
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34567
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Składniki
Brokuły i szparagi ugotowałem w osolonej wodzie al`dente. Na patelni rozgrzałem masło, dodałem posiekany czosnek, zeszkliłem, dodałem zioła. Smażyłem ok. pół minuty. Zdjąłem z ognia i energicznie mieszając połączyłem ze śmietaną. Doprawiłem do smaku. Spaghetti ugotowałem al`dente w osolonej wodzie. Odcedziłem, zachowałem pół szklanki wody z gotowania. Gorący makaron połączyłem z sosem i odcedzonymi warzywami. Dolałem trochę wody z gotowania makaronu. Posypałem startym serem oraz prażonymi orzeszkami piniowymi i pozostałymi ziołami. Podałem natychmiast.