Do góry

Napoje Przepis na:

starter: kokosowy jarmuż

starter: kokosowy jarmuż

Autor:

Przepisów i artykułów: 249 Ocena: 1727

Dodano:

Odsłon: 235

niespodziewanie pysznie wyszło:) a wydawało się, że takie zestawienie składników nie może się udać... przepis na 500ml

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Jarmuż myję, siekam i wrzucam do blendera.
    Pomarańczę sparzam, dokładnie obieram, kroję na mniejsze kawałki i wrzucam do blendera.
    Wlewam sok z pokrzywy i wodę kokosową.
    Blenduję ok. 30-40 sekund.

    Piję ze słomką, mieszam, bo jarmuż unosi się do góry :)

    Pychotka!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

fafiatko 05 maja Ale bomba witaminowa! wyprobuje na pewno :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

konhambos 05 maja Wlasciwie znam smak, jest pyszny, ale nigdy nie robilam z pokrzywa, warto spróbowac Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 05 maja Jak tylko zobaczyłem tytuł, to wiedziałem, że to Twoje dzieło :D

Kurcze, muszę to wypróbować, bo nie ma jak trochę zieleninki, o poranku xD
Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń