Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 72
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 633
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 72
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 633
Składniki
Mięso umyj, posmaruj olejem z każdej strony. Ułóż na nagrzanym ruszcie lub grillu, a następnie piecz 10-15 minut, od czasu do czasu przewracając.
Gdy będzie miękkie, posyp solą i pieprzem.
Pomidory pokrój na ćwiartki. Ułóż na aluminiowej tacce razem z pociętą w słupki papryką.
Posyp warzywa startym na wiórki masłem, solą morską, świeżo zmielonym aromatycznym czarnym pieprzem oraz posiekaną natką pietruszki i tartą bułką.
Upiecz warzywa na rozgrzanym grillu i rozłóż na talerzach razem ze stekami.
Czas przygotowania: 30 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 350. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax