Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Portobello - piękna nazwa i wyjątkowy smak. Grzyby portobello to tak naprawdę nieco odmieniona pieczarka, którą ze względu na rozmiar najczęściej faszerujemy, a można ją również przygotować w formie pysznych steków :)
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34725
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34725
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i dodajemy do składników na marynatę. Dokładnie mieszamy.
Pieczarki myjemy i usuwamy trzony, nacieramy marynatą i odstawiamy do lodówki na 2 godz. Zamarynowane pieczarki smażymy na odrobinie oleju, z obu stron do momentu aż będą miękkie. Podczas smażenie można lekko dociskać, żeby równo się usmażyły. Smacznego!