Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Steki z udźca wołowego"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 225
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34839
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 225
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34839
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Mięso umyć, usunąć błony i nadmiar tłuszczu, podzielić na steki, osuszyć, natrzeć marynatą z musztardy, wina, octu, oliwy, rozmarynu i pieprzu, odstawić do lodówki na 12 godzin.
Zamarynowane steki ułożyć na ruszcie, grillować po kilka minut z każdej strony, smarując je podczas pieczenia marynatą, gorące owinąć folią aluminiową i utrzymywać w cieple 15 minut.
Podawać po amerykańsku z frytkami i keczupem. Solić na talerzu.Źródło: Twoje Imperium