Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos dobrego,cos innego,warto sprobowac.
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 507
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1360
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 92
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 377
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 507
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1360
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 92
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 377
Składniki
grzyby pokroic i podsmazyc na masle z przyprawami i cebula,ziemniaki przecisnac przez praske,dodac smietane,jaja,make i sol,wyrobic gladkie ciasto.
sciereczke dokladnie obsypac maka,przelozyc ciasto i dlonia uformowac placek,podsmazone grzyby przelozyc na placek i za pomoca scierki zwinac strudel.
blaszke wysmaruj tluszczem,strudel przeluz do blaszki i piec40 min w 180s,podawac z sosem grzybowym,i salatami