Do góry

Desery Przepis na:

Suflet kokosowy.

Suflet kokosowy.

Autor: jagoda15

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3

Dodano: 29.01.2010

Odsłon: 409

jest bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Miąższ kokosowy utrzeć.Zagotowane mleko wymieszać z mąką,wiórkami,cukrem,namoczonymi w rumie rodzynkami,ubitymi jajkami.Włożyć do formy,posypać cynamonem i zapiec.

  2. Ja zapiekam w małych miseczkach do zapiekania.

  3. Czas zapiekania zależy od piekarnika,w piekarniku z termo obiegiem ok.15 min.w temperaturze 180 st.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń