Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 62
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3311
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 62
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3311
Składniki
Umyc wisnie usunac pestki.Forme do sufletów wysmarowac tłuszczem włożyc wisnie.Miekkie maslo utrzec w misce z cukrem na oienista mase.Rozbic jaja,żółtka wymieszac z serem ,skórką cytrynowa i sokiem z cytryny.Białka ubic na sztywna pianei nałożyc mase serowa;make przesiac z proszkiem dodac do piany wszystko razem wymieszac.Mase serowa wyłozyc na wisnie posypac płatkami z migdałów,cukrem pudrem i cynamon.Piec w piekarniku ok40min w 200st.