Do góry

Dania główne Przepis na:

surówka do obiadu z białej kapusty ze szczypiorkiem i koperkiem

surówka do obiadu z białej kapusty ze szczypiorkiem i koperkiem

Autor: ilonka5035

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 17

Dodano: 25.04.2012

Odsłon: 1405

letnia surówka do obiadu!

Składniki

  • kapusta biała poł głowki moze być młoda
  • 2 marchewki
  • koperek pęczek
  • szczypiorek pęczek
  • sól,cukier ocet olej
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kapustę szatkujemy lub kroimy w piórka.Koper i szcypior równiez kroimy marchewk ścieramy na tarce o grubych oczkach wszystko dodajemy do kapusty dodajemy sól pół łyzeczki cukier 2-3 łyzki ocet pół łyzeczki i olejjesli z przypraw bedzie czegos za malo oczywiscie dodajemy więcej!wszystko razem mieszamy i podajemy do obiadu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kejtkejt 28 kwietnia 2012 Mniam. Taką surówkę robi moja teściowa. Pyszności!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń