Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka kapuściana"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1052
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 108
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1052
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 108
Składniki
Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Włóż do rondla. Marchewkę obierz, umyj, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj do kapusty, zalej wrzącą wodą, Gotuj 5 minut.
Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Warzywa odcedź. Dodaj cebulę, przypraw do smaku solą, pieprzem, cukrem, kminkiem i niewielką ilością octu. Dokładnie wymieszaj.
<strong>Czas przygotowania 20 min., ilość porcji 8, cena za porcję 0,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie