Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka ze świeżych warzyw z wiejską śmietaną, podana do kanapek z dojrzewającą wędlinką.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 171
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 47
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 171
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 47
Składniki
Sałatę, rzodkiewki, ogórek i szczypior myjemy, osuszamy z wody. Sałatę rwiemy na kawałki, ogórka, rzodkiewki i szczypior kroimy na drobno.
Dodajemy pokrojoną bazylię, solimy pieprzymy, mieszamy. Dodajemy śmietanę.
Wszystkie składniki mieszamy.
Surówkę możemy podać do wielu dań obiadowych ale smaczna jest również podana do kanapek z wędliną dojrzewającą. Smacznego!!!