Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka wiosenna z rzodkiewką i koperkiem

Surówka wiosenna z rzodkiewką i koperkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 306 Ocena: 1480

Dodano:

Odsłon: 266

Pyszna i kolorowa surówka pachnąca świeżym koperkiem:)

Składniki

  • rzodkiewka 1 pęczek
  • papryka żółta 1 szt
  • jabłko 1 szt
  • por /biała część/ 1 szt
  • koperek posiekany 2 łyżki
  • natka pietruszki posiekana 1 łyżka
  • sok z cytryny do smaku
  • olej 2 łyżki
  • cukier do smaku
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Rzodkiewki i por dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy.Jabłko obieramy i razem z papryką kroimy w kostkę. Dodajemy drobno posiekaną natkę i koperek, olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy i odstawiamy na 20 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kardamonovy 09 lipca Surówka dla mnie, ja mam jakąś banię z krojeniem warzyw i owoców w kostkę :D. Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń