Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym roku posiałam kolorowe buraczki,wyrosły białe,żółe i różowe,są bardzo dekoracyjne.Smakuja tak jak nasze tradycyjne czerwone buraczk.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 82
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 82
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Składniki
surowe buraki zetrzeć na tarce o grubych oczkach,paprykę pokroić w kostke i dodać do buraczków,cebulę ze szczypiorkiem i czosnek,pokroić drbno,koperek i natkę posiekaći wrzucić do buraczków
surówkę doprawić solą ,pieprzem,dodać sok z cytryny,cukru do smaku i 3 łyzki oleju,surówka doskonale pasuje do potraw z grilla,pieczonych mięs itd