Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta surówka z cytrusowym aromatem ,idealna do smażonego mięsa. Można ją również wymieszać z jogurtem ,dzięki czemu stanie się kremowa. Zamiast jogurtu ,można użyć odrobiny majonezu.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 23
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 18
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 84
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 21
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 23
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 18
Składniki
Kapustę myjemy ,dzielimy na ćwiartki i usuwamy głąb. Następnie szatkujemy ,dodajemy starty imbir ,posypujemy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy ,wygniatając surówkę dłońmi. Pomarańcze myjemy. Z jednej ścieramy skórkę i mieszamy ją z sokiem z pomarańczy ,sokiem z cytryny i oliwą. Sos dodajemy do surówki ,dokładnie mieszamy.