Do góry

Dania główne Przepis na:

surówka z kapusty pekińskiej

surówka z kapusty pekińskiej

Autor: barankowa

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 22

Dodano: 18.09.2010

Odsłon: 1883

Idealana surówka do mięska

Przygotowanie

  1. Kapustę pokroić na kawałki , później przełożyć do dużej miski

  2. Kukurydzę odsączyć z zalewy i dodać do kapusty , dołożyć też do tego marchewkę.

  3. Wszystko polać sokiem z cytryny oraz olejem i przyprawić cukrem, solą oraz pieprzem i gotowe.

  4. Najlepiej zrobić około 15 min przed podaniem , wtedy składniki surówki i sos się idealnie przegryzą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń