Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Autor: Kasia21

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 3

Dodano: 08.05.2012

Odsłon: 1832

bardzo dobra, smakuje całej rodzinie;)

Składniki

  • kapusta pekinska
  • pęczek rzodkiewki
  • ogorki konserwowe,, 5 sztuk
  • majonez, 2łyzki
  • sos tatarski, 3 łyzki
  • sół, pieprz do smaku
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapuste pekinska myjemy osuszamy, kroimy w drobną kostkę, rzodkiewki myjemy, takze kroimy w drobną kostkę, ogórki takze myjemy i kroimy w kostke. Robimy sos z majonezu i sosu tatarskiego. sól pieprz.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń