Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewka i ogórkiem

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewka i ogórkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 148

Dodano:

Odsłon: 5098

Bardzo szybka suróweczka idealna jako dodatek do obiadu.

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińska pokroić drobno.

  2. Ogórka zetrzeć na tarce, posolić i wycisnać nadmiar soku.

  3. Rzodkiewkę zetrzeć na tej samej tarce co ogórka.

  4. Dodać śmietanę, majonez troszkę musztardy. Wymieszać, doprawić, sola, pieprzem do smaku. Na wierzch można posypać koperkiem.

    SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń