Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna surowka ze swiezych warzyw i jabluszka- super smakuje i do ziemniakow, jak i ryzu czy kaszy.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 8
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 25
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23311
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 424
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 248
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 8
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 25
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23311
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 424
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 248
Składniki
Kapuste poszatkowac, poslic, obciazyc ja na pol godziny, az lekko zmieknie. Marchew, jablko, seler i pietruszke zetrzec na tarce na grubych oczkach, cebule pokroic w kostke, natke pietruszki posiekac. Do oliwy dodac odrobine soli, pieprz, i natke pietruszki, wymieszac. Do kapusty dodac starte warzywa i jablko i cebule, wymieszac. Wlac oliwe z przyprawami, skropic calosc sokiem z cytryny, wymieszac i odstawic do lodowki na ok 2 h.