Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z kapusty włoskiej i porzeczek

Surówka z kapusty włoskiej i porzeczek

Autor: Maudie

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 3952

Dodano: 29.06.2012

Odsłon: 5769

Bardzo zdrowa surówka.Wyśmienicie pasuje np do pieczonego drobiu:)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę obrać z wierzchnich liści,umyć i drobno poszatkować.Seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach,natkę pietruszki posiekać.Połowę porzeczek zmiksować i dodać do nich olej,przyprawić cukrem,curry i solą.Połączyć kapustę,seler i natkę z resztą całych porzeczek,polać sosem i delikatnie wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 26 czerwca 2014 Cudna, zdrowa, kolorowa, że też cholibka teraz na nią natrafiłam :)buziaczki :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

MEGI110278 29 czerwca 2012 Bombowa jest ta "surówka"
Zrobię ją na pewno !
Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń